Archive for juli, 2011

Formateur ondermijnt kredietwaardigheid België

Nu de OESO nog eens de remedies voor de Belgische economie en staatshuishouding op een rijtje zet, is het voor LDD duidelijk dat formateur Di Rupo (PS) zo snel mogelijk van zijn opdracht moet worden ontheven, om de toekomst van het land niet in gevaar te brengen. De nota van de formateur staat zo haaks op wat zowel Europa als de Read the rest of this entry »

Nieuwe verkiezingen

Nu de opdracht van formateur Di Rupo (PS) duidelijk is mislukt, kan alleen het oordeel van de kiezer zekerheid brengen over de staatsrechtelijke en vooral de sociaal-economische toekomst van dit land. Volgens LDD bewijzen de totaal tegengestelde reacties op de formateursnota van Di Rupo dat de opvattingen over de organisatie van de Belgische Read the rest of this entry »

Gemiste kans

Volgens LDD is de basisnota van formateur Di Rupo (PS) een schoolvoorbeeld van Belgische loodgieterij, dat de overheid nog meer middelen geeft om de economie, de vrije samenleving en het individu naar haar pijpen te doen dansen. Het Belgische staatsbestel moet worden gered, en daarom wordt het nog ingewikkelder gemaakt, en worden de transfers van noord Read the rest of this entry »

Facebook